Itt a nyár, irány az EFOTT és a Campus Fesztivál!

 

A TÁMOP 2.4.8-12 projekt csapata immár harmadik éve kel útra nyáron, hogy a legnagyobb könnyűzenei fesztiválokon is találkozhassanak kiemelt célcsoportjukkal, a fiatal munkavállalókkal. Az egyik legveszélyeztetettebb és kiszolgáltatottabb rétegről van szó, hiszen ők azok, akiknek még nincs elég tapasztalatuk a munka világában, így kevésbé vannak tisztában a jogaikkal, kötelezettségeikkel, a balesetveszélyes helyzetekkel. Tapasztalatunk szerint fesztivál-környezetben a fiatalok nyitottak az új információkra, és szívesen részt vesznek játékainkban, aktivitási foglalkozásainkon, ez pedig számunkra lehetőséget nyújt, hogy a munkavédelem és a munkaügy szakterületének fontosságára felhívjuk a figyelmüket.

 

Ahogyan a címből is kiderül, ott leszünk a 40. jubileumi EFOTT-on, ezt követően pedig a debreceni Nagyerdőben állítjuk fel a TÁMOP 2.4.8-12 projekt sátrát a „Karriergyár” égisze alatt.  Elöljáróban csak annyit, hogy érdemes velünk ezúttal is személyesen találkozni, hiszen hasznos információk, szórakoztató játékok és érdekes nyeremények várnak sátrunk vendégeire. Természetesen az elmaradhatatlan kedvenceink, a „részeg” szemüvegek idén is velünk utaznak. Várunk minden kedves érdeklődőt a Velencei tó partján és Debrecenben is!

 

A TÁMOP 2.4.8-12 projekt „Jó munkahely” Facebook oldalán keresztül a két fesztiválra egyaránt nyerhetnek jegyet az érdeklődők, érdemes tehát követni a közösségi oldalunkat!

 

efottmeghvo-page-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

campusmeghvo-page-001