Ott voltunk veletek a jubileumi, 40. EFOTT Fesztiválon!

 

103 ezer ember bulizott július 14-19. között Velencén, ezzel az idei EFOTT minden eddiginél nagyobbat szólt. Emiatt külön öröm számunkra, hogy részt vehettünk a jubileumi fesztivál sikerében projektünk megvalósítói csapatával. A jó programok, a fantasztikus közönség és a remek időjárás kitűnő kombinációnak bizonyult az Óbudai Egyetem szervezésében megrendezett EFOTT fesztiválhoz.


A Nemzetgazdasági Minisztérium TÁMOP 2.4.8.-12/1-2012-0001 azonosítószámú, „A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése” nevű kiemelt projektjének csapata az elmúlt évekhez hasonlóan a civil falu tagjaként várta a bulizó fiatalokat. Ahogyan azt már többször is említettük, a fiatal munkavállalók részére az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is kiemelt figyelmet szentelünk. A Társadalmi kommunikáció és PR csapat tagjai a fesztivál ideje alatt közel 800 fiatallal találkoztak személyesen és ismertették számukra a munkavédelem és munkaügy rájuk vonatkozó legfontosabb kérdéseit játékos, közvetlen formában.  A már megszokott aktivitásaink mellett (részeg szemüveges akadálypálya, munkavédelmi- és munkaügyi kvízek, GEO challenge) egy újdonsággal vártuk a sátrunkban az érdeklődőket: a fesztiválozókkal mini-interjúkat készítettünk, amelyek során a jó munkahelyekkel, a munkával, a hivatással és az egészséges munkavégzéssel kapcsolatban tettünk fel kérdéseket.


Például:
-    Számodra mit jelent a „Jó munkahely”?
-    Melyik a fontosabb: a biztonságos munkavégzés, vagy a pénz?
-    Volt már negatív tapasztalatod a munkahelyeden?


Az elkészített interjúkat hamarosan a „Jó munkahely” youtube csatornánkon láthatják majd az odalátogatók. A pihenésre sok időnk nem marad, hiszen július 22-én startol a CAMPUS Fesztivál Debrecenben, ahol szintén sok szeretettel várjuk projektünk sátrában az érdeklődő látogatókat!