Nagykaland Debrecenben - Ott voltunk a Campuson is

 

A Nagyerdőt Debrecen tüdejeként szokták emlegetni, és erre a tüdőre igen nagy szükség volt 2015. július 22-26 között, ugyanis négy nap alatt több mint 84 ezer látogató kapcsolódott ki a Campus Fesztiválon, ami új rekord a rendezvény történetében. Debrecen könnyűzenei fesztiválja némileg eltér a többi, országosan ismert rendezvénytől, hiszen a közönség korösszetétele sokkal heterogénebb a megszokottnál. Emiatt mi is tovább színesítettük a TÁMOP 2.4.8-12 kiemelt projekt kiállítói sátorban kínált programjainkat annak érdekében, hogy megfelelhessünk a magasabb elvárásoknak.


A tavalyi évhez hasonlóan idén is készültünk kifejezetten gyerekeknek szóló ügyességi és kreatív játékokkal, mert rengeteg család és gyermek látogatta meg kiállítói standunkat. Az ajándékok mellett ezúttal is sok hasznos információt tudtunk átadni a munkavédelem és a munkaügy szakterületével kapcsolatban. Interaktív,  játékos feladataival a TÁMOP 2.4.8-12 projekt megvalósítói csapata sikeresen hozzájárult ahhoz, hogy a Campus Fesztivál programjai – a látogatók örömére – minél sokszínűbbé váljanak.


A remek hangulatra bizonyítékként szolgálhat Facebook oldalunk fotógalériája is. A már megszokott aktivitásaink mellett („részeg szemüveges” akadálypálya, munkavédelmi- és munkaügyi kvízek, reklámfilmek vetítése), most is készítettünk mini-interjúkat a fesztiválozókkal, amely során a munkahelyekkel, a munkával, a hivatással és az egészséget nem veszélyeztető munkavégzéssel, továbbá a legális foglalkoztatással kapcsolatban tettünk fel kérdéseket. A leforgatott anyag hamarosan megtekinthető lesz Youtube oldalunkon.


Programoktól sűrű négy nap van mögöttünk, de idén is megérte a „cívisvárosba” látogatnunk, hiszen élményekkel teli bepillantást adhattunk a kiállítói sátrunkban megjelent közel 500 érdeklődő számára a munkavédelem és a munkaügy világába.